Huisarts van der Flier

 

  

Inschrijven

 

De praktijk is GESLOTEN voor nieuwe patiënten


U kunt zich momenteel niet inschrijven

 

Om u als patiënt in de praktijk te kunnen inschrijven hebben wij naast een volledig ingevuld Inschrijfformulier in verband met de Wet op de Identificatieplicht tevens van u nodig:

1. een kopie van uw paspoort of identiteitskaart  

2. een kopie van uw verzekeringspas of polisblad.

 

Hieronder kunt u op de blauwe balk klikken om het Inschrijfformulier te downloaden. We verzoeken u het formulier digitaal in te vullen en hierna te printen. Vervolgens kunt u het ondertekende formulier met de benodigde kopieën bij de balie afgeven.

Let op: we kunnen uw inschrijving alleen in behandeling nemen indien het Inschrijfformulier volledig is ingevuld en vergezeld van de gevraagde kopieën.

 

Download hier het inschrijfformulier

 

Daarnaast willen wij u attenderen op het feit dat u na inchrijving en nadat we de medische gegevens van de vorige huisarts hebben ontvangen u uw medische gegeven kunt inzien via MijnGezondheid.net

https://home.mijngezondheid.net/

 

Ook vragen wij uw toestemming om uw medische gegevens beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) zodat de huisartsenpost of het ziekenhuis zo nodig relevante gegevens kan inzien (zoals medicatie, allergieën of belangrijke gegevens uit uw medische voorgechiedenis. Voor informatie en toestemming zie https://www.volgjezorg.nl/