Huisarts van der Flier

 

Herhaalmedicatie, hiermee bedoelen we chronische medicatie, dus medicijnen die uw arts u al eerder heeft voorgeschreven, kunt u op 3 manieren bestellen;

 

1) Via deze website (24 uur per dag 7 dagen per week)

 U kunt heel eenvoudig medicijnen bestellen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

HET FORMULIER VERSCHIJNT PAS ALS U BENT INGELOGD.

Als u nog nooit eerder heeft ingelogd, dient u zich eerst eenmalig te registeren. De link om u te registreren bevindt zich rechtsboven. Hiervoor moet u onder andere een vragenformulier invullen en een gebruikersnaam opgeven.

Nadat de assistente uw aanvraag heeft geaccordeerd krijgt u per email een wachtwoord. Met uw gebruikersnaam en het gemailde wachtwoord kunt u inloggen op de pagina. Als u ziet dat u bent ingelogd kunt u medicijnen gaan bestellen.

 

Om het ontvangen wachtwoord te wijzigen in een door u zelf te kiezen wachtwoord, kunt u  klikken op 'mijn gegevens wijzigen'. Er verschijnt dan een scherm met uw persoonlijke gegevens. Hier kunt u alles op wijzigen, ook uw wachtwoord.

 

VERGEET NIET OM OP "BEVESTIG BESTELLING" TE KLIKKEN, ANDERS IS UW BESTELLING NIET GEPLAATST.

Als uw bestelling succesvol is geplaatst krijgt u een bevestigingsmail met de medicijnen die u besteld heeft. Krijgt u geen bevestigingsmail? Dan is uw bestelling niet goed geplaatst, waarschijnlijk omdat u de bestelling niet heeft bevestigd. De bevestigingsmail kan ook terecht gekomen zijn in uw spamfilter/ongewenste e-mail.

  

2) Telefonisch via de herhaalmedicatielijn (24 uur per dag 7 dagen per week)

Het telefoonnummer van de herhaalmedicatielijn is 010 - 450.5996, keuzemenu optie 3.

 

3) Middels een briefje in de daarvoor bestemde bus bij de assistentenbalie

Vermeld hierop duidelijk uw naam, geboortedatum en de benodigde medicijnen.

 

Let op:  Ontvangen herhaalbestellingen worden elke werkdag voor 11.00 uur door ons verwerkt. Daarna heeft de apotheek nog 2 werkdagen nodig om de bestellingen te verwerken. Houdt u hier alstublieft rekening mee.